Gegenwind im Reichswald

Help mee

Help mee om het Reichswald te beschermen. Sinds 2012 zetten wij ons in voor het behoud van dit kwetsbare en kostbare gebied. Vindt u ook dat windindustrie niet thuishoort in dit bosgebied? Dat er betere oplossingen zijn voor het energievraagstuk? Als u wilt meehelpen om het Reichswald te beschermen kunt u een aantal dingen doen. Hier enkele suggesties.

 

Laat uw mening horen

Dat kan op verschillende manieren:

 • Inspraak - Binnenkort start de twee inspraakronde voor de wijziging van het bestemmingsplan van de gemeente Kranenburg. U kunt dan weer uw zienswijze indienen op het voornemen om windindustrie toe te staan in het Reichswald. Op de hoogte blijven kan op de volgende manieren:
  • U houdt onze site in de gaten. Zodra de gemeente bekend maakt wanneer deze (vermoedelijk laatste) inspraakronde zal starten, vermelden wij dat.
  • U kunt ook zelf de site van de gemeente Kranenburg in de gaten houden.
  • Af en toe versturen we een nieuwsbrief. Hierin zullen we ook de start van de tweede inspraakronde aankondigen en uitleggen hoe u kunt reageren. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen, meldt u zich dan aan.
 • Petitie - Teken de petitie, laat op deze site uw reactie achter of stuur ons een email.
 • Ingezonden brief - Schrijf een open brief of opiniestuk en verzoek uw krant deze te plaatsen.
 • Flyers - Download een flyer en hang deze voor het raam. Deel hem uit in uw omgeving. 
 • Zegt het voort - Informeer vrienden, familie, collega's, buren en bekenden.

 

Doneer

Wilt u een bijdrage leveren voor de onkosten die wij maken? Graag! Op de Contact pagina vindt u ons bankrekeningnummer.

 

Draag actief uw steentje bij

Vele handen maken licht werk. Er is van alles te doen: van het helpen verspreiden van flyers, het organiseren van acties, verzorgen van communicatie via social media, de website en de media, tot het helpen schrijven van artikelen, bezwaarschriften en het doen van onderzoek. Meldt u zich aan, dan nemen we contact op voor een kennismaking.

Stuur ons uw aanmelding...

 

Wordt lid

Leden worden uitgenodigd bij belangrijke besprekingen en beslissen mee over zaken die de vereniging aangaan. Wij vragen een minimale jaarlijkse contributie. Wilt u lid worden? U bent van harte welkom.

Direct lid worden kan door het invullen van ons inschrijfformulier. Download het en druk het af, scan het ingevulde formulier in (of maak een foto) en stuur het ons toe.

 1. Maak de contributie over naar het bankrekeningnummer op de contactpagina.

Maakt u liever eerst nader kennis? Dat kan ook. Laat ons weten dat u interesse heeft en u ontvangt een uitnodiging.

Stuur ons uw verzoek tot kennismaking...

 

Blijf op de hoogte

Meldt u zich aan voor onze email verzendlijst, dan ontvangt u regelmatig bericht over nieuwe ontwikkelingen. Uw gegevens geven wij niet aan derden.

 

Volg ons op facebook en twitter: